Söker du en skribent?

Jag arbetar sedan flera år tillbaka som frilansskribent och hjälper dig gärna att skriva bättre och vassare texter som verkligen når fram till din målgrupp. Oavsett om du vill ha en längre företagstext till en folder eller en kortare text för webb, annonser eller banners skriver jag texter som är anpassade efter din målgrupp och som berör.

I grunden är jag utbildad marknadsekonom från Stockholms universitet och har därefter kompletterat med skrivkurser på bland annat Berghs School of Communication och Poppius journalistskola. Jag har många års erfarenhet från marknadsavdelningar och reklambyråer.

Dessutom hjälper dig även gärna med översättningar från engelska till svenska samt enklare layout och original till sociala medier och marknadsmaterial.

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med en text på
tel: 0708-200 782 eller via e-post: charlotte(a)charlotteekbom.com


Så här säger några av mina kunder:

"Vi har anlitat Charlotte Ekbom som skribent och copywriter under drygt två år och jag kan konstatera att Charlotte är både kreativ, kunnig, snabb, noggrann, flexibel, pålitlig och lyhörd för alla våra önskemål som uppdragsgivare. Hon har en fantastisk förmåga att hitta rätt ton så att texten känns helt autentiskt - och är dessutom väldigt lätt att samarbeta med. Jag kan inte nog varmt rekommendera Charlotte!"
- Carolina Gårdheim, Kreativ Insikt AB

"Charlotte är otroligt effektiv, pålitlig och har en mycket god kommunikationsförmåga. Hon är lätt att samarbeta med, är initiativrik och har en gedigen erfarenhet. Jag har arbetat med Charlotte under många år och ger mina allra bästa rekommendationer."
- Therése Öhman, Marknadschef Jabra Sverige

"Du är verkligen så bra på att skriva texter Charlotte!"
- Malin Hammar-Blomwall

"Ännu en toppentext!"
- Content Editor på Secret Escapes

"Vår kund är mycket nöjd med din text, Charlotte"
- Ylva Maria Norberg, Supplier Relations Manager, LanguageWire

"Charlotte skriver suveräna texter"
- Ann Ljungberg, Litterära konsulter

"Underbara texter", "Toppenfin text"
- Christina Grossi

"Charlotte är allround, kan både text och layout, levererar alltid i tid och har hög lägstanivå på jobben."
- Mårten Lesse, Lesse Consulting

Foto: Anja Callius
Foto: Anja Callius